Toate drepturile rezervate @ 2013 Contruieste Viitorul

Academia de joaca 2013

ACADEMIA de JOACĂ, locul unde copiii şi părinţii îşi dau întâlnire de 1 iunie!

Asociaţia Nonguvernamentală „Construieşte viitorul” şi Primăria Municipiului Bucureşti dau startul la distracţie de Ziua Copilului (1 iunie), în Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Gheorghe Şincai), începând cu ora 11.00, în cadrul celui mai mare eveniment dedicat interacţiunii copil-părinte, „ACADEMIA de JOACĂ”. 

Dubla campioana mondială la gimnastică, Corina Unugureanu va da „deşteptarea” şi va face încălzirea alături de voi şi de copiii de la ContraPunct pentru o zi ce se anunţă extrem de antrenantă. Vă vom aştepta cu numeroase numere artistice precum: teatru educativ, teatru terapeutic alături de copiii de la Şcoala de Teatru „Corifeu”, muzică si dans cu echipa de la ContraPunct, jocuri-concursuri, jocuri de familie, face-painting altfel, experimente distractive, numere de circ, arta sportivă, clovni, şi multe-multe premii şi surpize.

Nu vor lipsi atelierele de parenting moderate de psihologi de la şcolile din Bucureşti care vă aşteaptă cu numeroase jocuri pentru copiii de toate vârstele. 

„Pornind de la ideea că joaca este în primul rând învăţare şi copii au nevoie de modele concrete, am iniţiat acest eveniment antrenant, dar relaxant, în care cei mici alături de părinţii lor se vor juca împreună, vor cânta împreună la karaoke, vor face schimb de roluri şi se vor picta unul pe celălalt. Membrii de onoare ai „Academiei de jocă” sunt părinţii şi copiii prezenţi la eveniment. Pe parcursul celor 6 ore, aceştia vor îmbina distracţia cu jocurile, fără a conştientiza pe loc puterea educativă a acestora: transmiterea unor cunoştinţe, valori şi atitudini benefice dezvoltării armonioase a copilului”, a declarat Adina Blaj, PR & Communication Manager. 

„ACADEMIA de JOACĂ” s-a născut din grija deosebită pe care părinţii o poartă educaţiei şi dezvoltării armonioase ale copiilor lor, având ca temă centrală învăţarea prin joacă (incontestabil cea mai eficientă metodă de educare), şi importanţa prezenţei părintelui în viaţa copiilor pentru a le oferi acestora un model concret. 


Partenerii evenimentului: 
Primăria Municipiului Bucureşti
Şcoala de Teatru „Corifeu”
Clubul de muzică şi dans „ContraPunct”

INTRAREA este LIBERĂ!